Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2013

 

  • 5. března - JARO                                                              

    Běžkařská sezóna je letos nejspíš za náma, bylo to super. Ale venku už je krásně, lezeme z peřin!

    Po zimní pauze se do frisbee i do agility zase dáme, když mi to čas dovolí .
    Hned minulou sobotu 2. 3. jsme byly s Dobkou na další agility intenzivce v hale s naší Marky a bylo to super! Mám z Dobinky radost... 
    VIDEO
  • 31. 1. - hurá, video                                                          

    Fakt, video AgiDobky z konce září 2012 (soustředění u Barči, Mokré Lazce) je na světě .

    Znáte ten pocit, když jste na parkuru a myslíte si, že to neni možny, že vašemu psovi nerozumíte a proč pořád dělá chyby? Máte pocit, že se každou chvíli rozbrečíte, protože to děláte už jakš takš dobře a ten pes by se přece mohl trochu snažit... (Pokud jste to nikdy nezažili, jak to děláte? )

    Na každém šprochu pravdy trochu ... Já jsem měla přesně takovy nějaky pocity s nádechem beznaděje a bezradnosti, tolik pokusů a tolikrát to nevyšlo, pro Dobku to bylo fakt těžky a dost shazovala... Jasně, mohla se víc zasnažit a někdy to zkrosila fakt dost, takže o tom žádná, že svůj skok potřebuje hlavou vylepšovat. Ale stejně tak já jsem dost opožděná a jsem si jistá, že kdyby věděla některé pohyby nebo povely dřív a věděla, kam pokračuje, byla by lepší. Nikdy nenastane chvíle, kdy se není co naučit. Díky, že existuje video a díky kameramanům. Pak je totiž krásně vidět, že na detailech záleží a že makat se musí od začátku až do konce .

    Sami se můžete podívat na našem YT.

    Když nad tím přemýšlím, plynou z toho pro mě další věci...


    -> Věřte svojemu trenérovi, co vám říká nebo co se vám aspoň snaží říct. ;-)
    -> Když to někdy jde, je to signál, že by to tak mohlo jít častějc a není to většinou jen tak, že to jde. :-)
    -> Neplatí to samozřejmě jenom v agility, můžete si to myslim aplikovat do jakékoliv práce s psiskama. :-)

  • 30. 1. - běžková sezóna                                                    

    Konečně napadlo dost sněhu ... Psí holky teď byly s taťkou dva víkendy po sobě na běžkách, což znamená, že se proběhly 25 km v rychlém sledu, výlet se všim všudy asi na 4 hodiny, trasa Domašov nad Bystřicí- Jívová- Svatý Kopeček- Velká Bystřice. Moc je to baví...

    Mimo běžkování jsme s Dobkou byly na jednodenní agi intenzivce, která byla úžasná a jako vždy ve skvělé společnosti. Po asi tříměsíční agi pauze to byl přímo lék na duši, troufám si říct, že si to Dobka užila stejně jak já. Strašně se snažila, byla úžasná a vůbec (!) neshazovala... Možná je to tím procházkovacím klidem, co byl, možná je to tím, že to v písku trošku podkluzovalo, tak si dávala větší pozor, možná to byla krásná náhoda nebo možná něčím uplně jiným... Ale hezky stahovačky, vyborny reakce... Nechci to zakřiknout, ale tohle bylo fakt boží! Tímto Market moc děkuju a v březnu jdeme zase!! 

  • 5. 1. - 9. narozeniny!                                                                            

    El-bíík má narozeniny, MY má-me přání jediný...štěstí, zdra-aví, štěstí, zdra-aví, hlavně to zdraví Už je to tak, Elbuška, naše mladice a moudrá sova, oslavila svoje devítiny. Nechci to zakřiknout, ale černobílá dáma je v plné síle a kráse a v dobré kondici . Jen tak dál, ať to běhá a přidáme spolu ještě pěknou řádku !

    dsc_4706.jpg

  • 4. 1. - Resty                                                                           

    Doplněny poslední akce roku 2012 (viz Novinky 2012 nebo Akce 2012, vždy v pravym horním rohu).


    Do novyho roku 2013 Vám přejem jenom to nejlepší, hlavně zdraví, spokojenost, kopec srandy a trochu toho štěstí neuškodí! 


    Taky Vám přeju, abyste se mnou měli hodně strpení, všecko doplním jen co bude víc času... Dlužim nějaky videa, fotky... prostě zimní spánek, ale nebojte, všecko bude! 

    182374_4508674609172_1559841483_n.jpg

    Lysá hora, 23. 12. 2012